blog ini khas untuk Giveaway, contest dan lucky draw sahaja, untuk blog rasmi sila ke www.imyuyuyiyi.blogspot.com

Friday, May 6, 2011

contest ; daftar ipaneonline & menang RM100



kalau menang boleh la shopping barang2 baby lagi... ;) ;)

ini maklumat yang diperlukan, yuyu x tipu tau..siyes nak menang dan nak kayo ni..hehe

nama penuh ; nuruljannah binti bahrim
email ; sizukasj@yahoo.com

dan yuyu nak tag,

adik yuyu, fatin

mereka yang yuyu x tag tu, join la jugak..best tau..menang rm100..

3 comments:

sayanakhiburan said...

Thanks sebab join... Huhuhu

miss annaz said...

ada tg utk awak
http://annaz79.blogspot.com/2011/05/cotest-blog-saya-biasa-biasa-jer-tapi.html

deqlis said...

Tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh